Despre mine

Eu sunt Alexa, si activez in domeniul frumusetii de 8 ani. Am studiat initial Stiinte Sociale, desi mereu am simtit o atractie catre arta in general… cu toate astea, multa vreme nu am stiut ce drum sa aleg in viata. Poate pentru ca nu credeam la vremea aceea ca pot face un job din abilitatile mele artistice. Dupa ce am terminat facultatea, a urmat o perioada plina de cautari, intrebari si framantari. Intre timp schimbasem niste job-uri, atat in tara cat si in afara. Nu-mi gaseam locul… mi-am dat seama ca ceva nu era in regula, insa nu identificasem inca exact ce si incotro sa o iau.
Atunci am decis sa ma reprofilez. Aveam nevoie de o schimbare! Asa ca am luat-o din nou de la zero, urmand o serie de cursuri si specializari pe care nu am incetat sa le fac nici azi, pentru a ramane actuala si a invata in continuare despre domeniul in care activez. Atunci mi-am promis ca o sa fac o cariera din asta si o sa-mi transform pasiunea in job. Mi-am zis ca nu o sa fie doar o incercare, de genul: “fac un curs si vedem ce o fi”. Nu, eram satula de incercari! O sa incep de aici si nu o sa ma opresc pana nu o sa reusesc ce-mi propun. Asa am si facut! Desi multi nu au crezut in mine, chiar si din gura prietenilor am auzit cum ca ar fi cazul sa-mi caut un “job adevarat” si sa ma las de joaca de-a culorile.
Pe vremea cand am inceput eu, acest domeniu nu luase inca amploarea de azi. Nu era ceva din care te puteai sustine, lucrand doar in weekend. Cel putin nu cu preturile pe care le practicam eu si cu volumul de munca pe care-l aveam pe atunci. La scurt timp am introdus si “stilizarea sprancenelor” in lista de servicii pe care le ofer si azi, venind firesc ca o extensie a ceea ce faceam pana atunci. Lucrand cu o multime de femei, ca make-up artist am realizat care era nevoia si cererea pe piata, de a avea sprancene ingrijite, pensate corect si frumos.
De-a lungul timpului am avut tot felul de proiecte si provocari prin care am prins experienta si curaj ca pot face lucruri extraordinare. Am reusit sa inteleg si sa fac anumite conexiuni pe care nu le intelegeam la momentul cand s-au petrecut. De exemplu, de ce am terminat facultatea pe care am absolvit-o cu brio, ca s-o iau de atatea ori de la zero?! Atunci parea greu de digerat, insa am realizat ca skill-urile sociale/pshilogice pe care le-am dobandit de-a lungul facultatii merg mana in mana cu skill-urile mele artistice. Iar asta nu e degeaba deloc, asa cum credeam pe atunci. Ba chiar e „un must” in munca cu oamenii. Asta nu m-a facut decat sa devin mai buna, mai pregatita si mai umana in ceea ce fac.
Asadar, am colaborat pe partea de machiaj cu Antena 1 si Realiatea TV, am machiat pentru diverse evenimente, talk- show-uri, emisiuni, prezentari, petreceri. Am fost make-up artist pentru Feeric Fashion Week, M Calendar, Campania „Doamna si Unionul” alaturi de Mitichi Preda si o armata de fotografi, hairsilisti, modele si designeri talentati atat din tara cat si internationali. Shooting-uri profesionale pentru reviste din tara si strainatate precum MakeUp Magazine Romania, Dark Beauty Magazine, International Floral Art, etc. Machiaje cu efecte speciale pentru teatru, film sau petreceri tematice de Halloween. Practic, cam orice gen de machiaj v-ar interesa, doar intrebati!
Daca aveti nevoie de serviciile mele si doriti sa ne cunoastem, ma gasiti in Sibiu la Triffany Beauty Forum, alaturi de colegii mei care va pot oferi de asemenea o gama variata de servicii de infrumusetare. Pentru ca da, anul trecut am deschis propriul salon, un proiect de suflet pentru mine, acesta fiind ca o incununare a tuturor eforturilor depuse de-a lungul anilor. Iar tot de cand am creat acest concept de „forum” al frumusetii am vrut ca acest loc sa fie putin mai mult decat un salon de infrumusetare. Dorind sa construiesc pe piata din Sibiu un „cuib” unde putem sa invatam impreuna, sa educ clientii intr-o atmostefa placuta si mai non-formala… organizand diverse meeting-uri, workshop-uri si cursuri despre tot ce tine de frumusete insa nu numai.

error: Alert: Content is protected !!