Despre sprancene

Sprancenele iti pot influenta forma si expresivitatea fetei, iar uneori, din pacate, nu in bine. Tocmai de aceea, iti recomand intotdeauna sa aplezi la un specialist care sa te ajute sa obtii forma potrivita.

Definirea formei sprancenelor trebuie sa tina cont de mai multi factori, dar ca o regula generala pe care eu o aplic de fiecare data, este aceea ca forma acestora trebuie sa fie una cat mai apropiata de cea naturala. Datorita faptului ca in trecut forma cea mai populara a sprancenelor era una subtire, in prezent multe cliente se confrunta cu sprancene care revin foarte greu la forma lor naturala sau nu mai revin deloc pentru ca au fost pensate excesiv/incorect.

Tocmai de aceea, indiferent de trend-urile pe care le traversam, eu stilizez sprancenele pastrand forma acestora cat mai naturala si fireasca.

Ce presupune o sedinta de stilizare a sprancenelor?

Pentru inceput este important sa stii, ca inainte sa vii la o sedinta de stilizare a sprancenelor este recomandat sa le lasi sa creasca 1-2 luni. Fara sa te atingi de niciun fir de par, de nicaieri. Pasul urmator este sa pui mana pe telefon si sa te programezi.

Odata ajunsa la salon, nu ramane decat sa ne cunoastem si sa iei un loc pe scaunul meu. Da, pe scaun! Pentru ca e important sa te vad asa cum arati stand vertical (asa mergi pe strada, nu culcata la orizontala). Astfel o sa identific in ce stadiu ne aflam, care este potentialul sprancenelor, ce te nemultumeste la sprancenele tale si cum putem scoate ce e mai bun din ele, aducandu-mi aportul in beneficiul fiecarei cliente. Dupa aceasta discutie despre sprancene, vei lua un loc confortabil pe pat, lasandu-te cu incredere pe mainile mele.

Ce include o sedinta de stilizare a sprancenelor?

Include pensatul propriu-zis, tuns, vopsit sau conturarea sprancenelor folosind ustensile si  produse special destinate acestora. Abordarea variaza de la caz la caz, de la clienta la clienta in functie de nevoile si preferintele acesteia, asadar sunt cazuri in care sprancenele nu necesita poate a fi tunse sau clienta nu-si doreste sa si le vopseasca, astfel voi personaliza serviciul ca atare in functie de situatie.

Cat dureaza o sedinta de stilizare a sprancenelor?

Aproximativ 30 minute.

Cand ar trebui sa vin data urmatoare?

Pentru a intretine forma obtinuta si a te bucura de rezultate pe termen lung, intretinerea sprancenelor se va face la un maxim 3 saptamani. Fara a interveni intre timp asupra acestora.

De ce sa ma alegi pe mine?

am pensat mii de sprancene
7 ani de experienta in designul de sprancene
acord o atentie sporita detaliilor
rezultate de durata

error: Alert: Content is protected !!