Machiaj de zi

Machiajul de zi presupune gasirea unui echilibru intre naturalete si micile artificii pe care le presupune orice tip de machiaj. Scopul acestuia fiind punerea in valoare a frumusetii naturalale prin luminozitate si prospetime.

*Acest tip de machiaj nu include aplicarea tusului si a genelor false.

Machiaj de ocazie

Machiajul de ocazie spre deosebire de machiajul de zi ne permite sa ne jucam mai mult cu produsele si imaginatia. Acest  tip de machiaj poate sa fie mai indraznet si mai intens decat cel de zi, mai ales daca planuiesti sa mergi la o petrecere unde luminile vor fi slabe.

Vom folosi produse cu grad de acoperire mai mare, iar nuantele de ruj, fard si blush pot fi mai colorate, indraznete sau inchise.

Putem folosi inclusiv texturi sidefate sau stralucitoare, insa chiar daca este vorba despre un machiaj de seara, vom pastra naturaletea, fara sa exageram cu cantitatea de produse.

Un machiaj de ocazie chiar daca este mai intens asta nu inseamna ca trebuie sa fie strident. Diferenta intre intens si strident este vulgaritatea.

Machiaj de mireasa

Atunci cand vorbim despre machiajul de mireasa nu vorbim despre un simplu machiaj,  insusi numele lui face o trimitere directa la unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei. Iar odata cu asta vin la pachet o multime de asteptari, un bagaj emotional si multe detalii pe care nu le putem omite.

Orice tip de machiaj se poate transforma intr-un machiaj de mireasa atata vreme cat este waterproof, de zi, de seara si de fotografie, toate in acelasi timp!

Atunci cand realizez un machiaj de mireasa nu tin neaparat cont de tendinte, ci prefer sa-l personalizez in functie de ce i se potriveste clientei, luand in calcul trasaturile acesteia, personalitatea ei, preferintele personale si detaliile nuntii (rochie, coafura, buchet, accesorii, tematica, etc.).

De-a lungul experientei dobandite ca make-up artist in munca cu miresele, am ajuns la concluzia ca machiajul cel mai reusit se obtine atunci cand intre specialist si clienta se creaza o anumita conexiune. Atunci cand sunt pe aceasi frecventa, vorbesc aceasi limba si reusesc sa lucreze in echipa, totul curge de la sine si se intampla lucruri minunate!

Machiaj Business

Machiajul business sau corporate – poate fi oricare din machiajele pentru evenimente – lansari, conferinte, prezentari, Christmas Party,  sedinta foto pentru portofoliul business, etc.

Machiaj Efecte Speciale (SFX)

Machiajul cu efecte speciale sau prostetic – este folosit cel mai frecvent in teatru, film sau la petrecerile de Halloween. Pentru realizarea acestui tip de machiaj se folosesc produse si materiale diferite, spre deosebire de machiajul de infrumusetare, cum ar fi: ceara, latex lichid, sange artificial, etc. Cu ajutorul acestora ne putem modifica infatisarea, creand vanatai, rani, arsuri, cusaturi… sa mai zic? Toate astea fara pic de durere! Daca vrei sa te transformi, acum sti unde sa te programezi!

Machiaj transformational

Acest tip de machiaj are rolul, dupa cum ii spune si numele de a ne transforma, schimbandu-ne infatisarea. Cu ajutorul tehnicilor de machiaj pot realiza pentru tine cele mai nastrusnice si originale look-uri! Provocarile de acest gen sunt favoritele mele! Asa ca nu ezita sa-mi spui la ce te-ai gandit, iar impreuna vom transforma ideile in realitate, ajutandu-te sa intri in pielea personajului dorit, pentru o zi.

Machiaj Creativ

Acest gen de machiaj inseamna arta, creativitate, culoare. Inseamna a-ti lasa imaginatia sa-ti zburde cu indrazneala! Se foloseste cel mai frecvent in shootinguri, reviste, reclame si presupune armonizarea culorilor si a accesoriilor prin crearea unui concept cu o anumita tematica.

Machiaj Fashion

Inseamna machiajul de podium, machiajul spectacolelor, al prezentarilor sau al editorialelor de moda din reviste sau din mediul online.

error: Alert: Content is protected !!